SUOMI 100 VUOTTA JUHLATUOTTEET

Suomi 100 v Aalto DUO malja ja maljakko

100 v itsenäisyysvuoden juhlamallit yrityksille. DUO Malja ja maljakko ovat jo nyt keräilyharvinaisuuksia, sillä niitä valmistetaan vain 2017 kappaletta.

Kastehelmi

Sininen huokuu mielenrauhaa, se tunnetaan unelmien, henkisyyden ja intuition värinä. Suomalaisille sinisellä sävyllä on lisäksi aivan erityinen merkitys; sininen on kansallissävymme, se kuvastaa tuhansia järviämme, puhdasta luontoa, sinistä taivasta ja sykähdyttävää sinistä hetkeä, kun maisemaa valaisevat sadat sinisen sävyt juuri ennen pimeää. 

Metsä -sarjan veitsisetti

Fiskars veitsisetti Metsä. Kahvat on valmistettu suomalaisesta puusta, Fiskarsin metsästä. Setti sisältää kokkiveitsen ja kuorintaveitsen. Veitsiä on valmistettu rajoitettu erä Suomi 100 vuotta juhlavuoden erikoiserä. 

Iittala Suomi 100 v valikoima

Sininen on kuulunut Iittalan lasisävyihin eri vuosikymmeninä. Nyt väri on herätetty juhlavuoden kunniaksi uudelleen eloon ja se nähdään Aalto-tuotteiden lisäksi professori Oiva Toikan Kastehelmi-sarjassa. Lisäksi Oiva Toikka suunnitteli juhlavuoden kunniaksi kaksi suupuhallettua sinistä lintua, isomman Suomi 100 -kyyhkyn sekä pienemmän Suomi 100 Kuulas -linnun. Molempia lintuja valmistetaan rajoitettu erä ja ne ovat myynnissä vuoden 2017 aikana.

Arabia 100 v retromukit

Arabia juhlistaa satavuotiasta Suomea tuomalla tammikuussa 2017 myyntiin kymmenen erikoisleimalla varustettua mukia, joiden koristeet ovat peräisin Suomen itsenäisyyden eri vuosikymmeniltä. Tämä on upea tapa muistaa työntekijöitä valitsemalla oman yrityksen perustusvuosikymmen muki Suomi 100 v lahjaksi.

SUOMEN ITSENÄISYYDEN JUHLAVUODEN

2017 KORU SAATAVANA MEILTÄ

Sibelius-monumentti syntyi puoli vuosisataa sitten kuuden vuoden uurastuksen tuloksena. Kuvanveistäjä Eila Hiltunen tiesi tekevänsä jotakin ajatonta, jotakin ikuista.

Nyt tuo teos, kaunis kuin koru, herää henkiin kultaseppämestari Mika Tarkkasen korusarjassa Monument. Hopeisissa koruissa voi tuntea saman intohimon ja ajattomuuden kuin teräksisessä esikuvassaan.