Artikkelit

Liikelahjat tilanteen ja tarpeen mukaan

Joulun aikaan annetaan arvokkaampaa - juhlakauden yrityslahjat muistetaan

Vuosi on taas pian päättymässä ja on aika muistaa läheisiä lahjoilla. Myös yrityksissä on tapana tähän aikaan vuodesta osoittaa asiakkaille arvostusta antamalla laadukas liikelahja. Parhaimmillaan yrityksen koko liikelahjoja koskeva logistiikkaketju on ulkoistettu ammattilaisen asiaksi. ”Myös me haluamme olla asiakkaittemme liikelahjoista huolehtiva strateginen kumppani”, kertoo Kultajousi OY:n yritysmyyntiyksikön myyntijohtaja Riku Helminen.

Lahjakortti palkitsee parhaalla tavalla

Hyvät ja menestyvät yritykset ovat samalla usein parhaita työpaikkoja. Parhaat työpaikat taas ovat sellaisia, joiden palvelukseen sekä halutaan mutta mikä vielä tärkeämpää, niissä myös halutaan pysyä pitkään. Parhaat työpaikat eivät synny itsestään, ne eivät muodostu hyviksi työyhteisöiksi juhlapuheissa ja muistioissa. Parhaat työpaikat ovat sellaisia, joihin on joka päivä mukava tulla töihin. Parhaissa työpaikoissa on hyvä henki, jonka jokainen voi aistia jo vastaanottoaulaan astuessaan, vaikka sinne astuisi ensimmäistä kertaa. Hyvä työyhteisö näet pitää huolen omistaan.

Yrityslahjoja laadulla

Laadukkaat yrityslahjat – Westerback Yritysmyynti haluaa myös palvella paremmin

Henkilöstölahja on pysyvä kiitos hyvästä työstä

Henkilökunnan palkitseminen hyvästä työstä on jokaisen hyvän työnantajan mieluisa tehtävä. Yrityksen työntekijät ovat viime kädessä yrityksen kantava voima ja menestyksen edellytys. Ilman asiansa osaavia, yritykseen ja sen menestykseen sitoutuneita työntekijöitä yrityksen on mahdotonta pärjätä alati kiristyvässä kilpailussa. Vaikka yleensä puhutaan vain kovenevasta kilpailusta työpaikoista, käy yritysten välinen kilpailu myös parhaista työntekijöistä kiivaana.